Valtasiirto 20 vuotta!

Valtasiirron 20-vuotista taivalta juhlittiin toukokuisena lauantaina merellisissä maisemissa ja aurinkoisessa säässä Virkistyshotelli Yyterissä Porissa. Iloisesta juhlatunnelmasta ja maittavasta juhlakattauksesta saapui nauttimaan parin sadan hengen joukko Valtasiirron työntekijöitä sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien edustajia.

Toimitusjohtaja Jari Viita muisteli tervetulopuheessaan yrityksen vaiheita ja niitä monia urapolkuja, joita hän on saanut seurata sekä Valtasiirron että asiakkaiden riveissä. Viita kiitti Valtasiirron työntekijöitä laadukkaasta ja turvallisesti tehdystä työstä sekä kyvystä ratkoa eteen tulevia uusia tilanteita jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Asiakkaiden suuntaan hän antoi kiitoksensa sekä haasteista että luottamuksesta.

Boliden Harjavallan nykyisin eläkkeellä oleva tekninen johtaja Pentti Ahola valotti omassa puheessaan Valtasiirron alkuvaiheita todeten, että oman työpaikan historia on hyvä tuntea. Se auttaa ymmärtämään liiketoimintaan liittyvien ratkaisujen taustoja ja tavoitteita. Valtasiirron valinta sisäisten kuljetusten kumppaniksi on Aholan mukaan osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi, jonka seuraukset ovat olleet myönteiset koko Satakunnan teollisuudelle.

 

Valtasiirron Katja Mustonen, Ville Saari, Tommi Salmi ja Jari Viita vastaanottavat Boliden Harjavallan terveiset Juha Nurmelta, Juha Järveltä, Saku Junnikkalalta ja Vesa Törölältä.

 

Myös Boliden Harjavallan liiketoiminnan kehitysjohtaja Vesa Törölä kollegoineen toi terveisensä juhlaan. Törölä muistutti, että Harjavallassa Valtasiirto ei ainoastaan hoida logistiikkaa, vaan on keskeinen osa tuotantoprosessia. Törölä kiitti Jari Viitaa yrittäjähenkisyydestä ja suoraviivaisuudesta sekä koko Valtasiirron väkeä palvelualttiudesta ja joustavuudesta.

Puheensa päätteeksi Törölä ojensi Jari Viidalle romutukseen päätyneen kuonankuljetustrukki Maurin ratin toivoen, että se päätyisi Valtasiirron toimiston seinälle symboloimaan määrätietoista johtamista ja ohjaisi joukkoja yhteistyöllä myös eteenpäin.

Juhlassa Valtasiirron työntekijöitä muistettiin palvelusvuosista seuraavasti. 10 vuotta: Juha Jokinen, Jussi Markkanen, Jouko Markkula, Lauri Suojanen, Jari Toikander. 15 vuotta: Jukka Hakala, Tero Jantonen, Jarkko Lindqvist, Pekka Miikkulainen, Jani Laaksonen, Janne Lahti, Jani Peurala. 20 vuotta: Petri Ruski, Raine Sinkko, Sami Tikka. 30 vuotta: Janne Santanen.

 

Palvelusvuosimuistamisen vastaanottivat juhlassa Jarkko Lindqvist (vas.), Tero Jantonen, Petri Ruski, Pekka Miikkulainen, Juha Jokinen Sami Tikka, Jukka Hakala ja Raine Sinkko. Kuvassa myös Jari Viita.