Valtasiirto jatkaa Boliden Harjavallan kumppanina

Boliden Harjavalta Oy ja Valtasiirto Oy ovat solmineet jatkosopimuksen Bolidenin sisälogistiikkapalvelujen tuottamisesta. Kolmen vuoden määräaikainen sopimus kahden vuoden jatko-optiolla kattaa Harjavallan Suurteollisuuspuistossa Bolidenin kuparin ja nikkelin tuotantoon liittyvät sisäiset kuljetukset sekä Porin Kupariteollisuuspuistossa kuparielektrolyysin toimintojen sisäiset kuljetukset.
– Sisäpalvelulogistiikka tarkoittaa tässä tapauksessa maantieteellistä kolmiota, joka muodostuu Harjavallan Suurteollisuuspuiston sekä Rauman ja Porin satamien välille. Suurin osa työstä tehdään toki tehdasalueen sisällä, selventää Valtasiirron hallituksen puheenjohtaja Jari Viita.

Valtasiirto on toiminut Harjavallan Suurteollisuuspuistossa jo vuodesta 1999; aluksi Outokumpu Harjavalta Metalsin kumppanina ja yritysjärjestelyjen myötä vuodesta 2004 alkaen Boliden Harjavallan kanssa. Pitkä kumppanuussuhde on kehittänyt yhteistyötä.
– Boliden on vaativa, mutta rehellinen asiakas. Yhteistyö on aina ollut avointa. Tavoitteemme on palvella heitä turvallisesti ja tehokkaasti volyymien kasvaessa sekä kiristyviin tuote- ja laatuvaatimuksiin vastaten, summaa jatkosopimukseen tyytyväinen Jari Viita.

Sopimuksen allekirjoittivat Boliden Harjavallan toimitusjohtaja Timo Rautalahti ja Valtasiirron hallituksen puheenjohtaja Jari Viita.

Sopimuksen allekirjoittivat Boliden Harjavallan toimitusjohtaja Timo Rautalahti ja Valtasiirron hallituksen puheenjohtaja Jari Viita.