Skip to main content
Uratarinat

Jori Huhtaniemi – korjaamo­päällikkö

By 30.6.2021No Comments

Moottorit ovat kiinnostaneet aina

Valtasiirron korjaamoilla huolletaan sekä kumppaneiden että Valtasiirron omia työkoneita. Seitsemän asentajaa vastaa erilaisten ja eri merkkisten työkoneiden korjauksista ja huolloista arkisin klo 6–22 sekä hälytysluontoisesti ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Näin kumppaneiden tuotannon kannalta kriittiset koneet pysyvät liikkeellä ja kunnossa.

Joulukuussa 2017 korjaamopäällikön työt aloittanut Jori Huhtaniemi saattaa olla tuore kasvo Valtasiirrolla, mutta korjaamoalalla hän on viihtynyt jo 25 vuotta niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin parissa. Huhtaniemi kuvaa työskentelyilmapiiriä Valtasiirrolla todella hyväksi.

– Jos ei näiden kavereiden kanssa tule toimeen, niin pitää kyllä katsoa peiliin. Täällä on tosi hyvä henki.

Osaavan porukan kanssa on hyvä tehdä työtä. Myös tekemisen meininki on Huhtaniemen mieleen.

”Se, mitä tehdään, tehdään valmiiksi asti. Ongelmiin tartutaan nopeasti, ja hoidetaan saman tien kuntoon.”

Jatkuvaa kehittämistä

Huhtaniemi huolehtii korjaamolla siitä, että asentajilla on tekemistä sekä tarvittavat välineet ja osaaminen töistä suoriutumiseen. Korjaamolla eletään voimakasta muutosten ja kehittämisen aikaa. Korjaamotoiminta 2020-luvulle.

– Pyrimme siihen, että huollot tehdään ennakoivasti. Vikadiagnostiikka on käytössä ja asentajien osaamista päivitetään jatkuvasti kouluttamalla.

Huhtaniemi on koulutukseltaan koneinsinööri, ja vauhti ja tekniikka ovat kiinnostaneet miestä aina. Vapaa-ajalla hänet löytää silti nykyään todennäköisimmin luontopolulta tai muista lenkkimaisemista koiransa kanssa.

– Luonnossa liikkuminen on hyvää vastapainoa työlle, perustelee Huhtaniemi.