Haemme vakituiseen työsuhteeseen Harjavaltaan

Ajojärjestelijää

Sinulla on kokemusta logistiikka-alan ajojärjestelyistä. Omaat alalle soveltuvan peruskoulutuksen ja tunnistat itsestäsi kyvykkyyden ja halun johtaa ihmisiä. Työskentelytyylisi on vastuuta ottava, joustava ja ratkaisuhakuinen. Säilytät rauhallisen ja luottamusta herättävän käytöksen myös eteen tulleiden ongelmien edessä.

Arvostamme liiketoimintaosaamisen puolesta kokemusta kuljetuslogistiikan ohjaamisesta, hinnoittelusta sekä kustannusseurannasta. Ymmärrät kateajattelun merkityksen ja osaat hahmottaa toimintasi vaikutukset yrityksen kannalta keskeisiin tavoitteisiin.

LISÄKSI TOIVOMME SINULTA

  • asiakaspalveluosaamista
  • tietoteknisiä valmiuksia
  • Englannin kielen taitoa

Me perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi ja saat kaiken tuen sekä työkalut millä pääset alkuun tiimissämme. Monipuolinen työympäristömme kehittää sinua ammatillisesti ja osaamisen karttuminen mahdollistaa tulevan urakehityksesi meillä.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse Mika Niiniseltä. mika.niininen(at)talentcenter.fi puh. 040 7303327.

Jätä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti mutta viimeistään perjantaina 26.11.2021.

Valtasiirto Oy on logistiikka-alan johtava ammattilainen. Tarjoamme tehokkaita ja joustavia ratkaisuja teollisuuden sisäisiin ja ulkoisiin siirtoihin, korjaamo- ja huoltopalveluihin, trukki-, konepalveluihin ja maanrakennukseen sekä ulko- ja viheralueiden hoitoon ja puhtaanapitoon. Valtasiirron arvoja ovat luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys.

Vuodesta 2003 lähtien toimintamme on ollut laatusertifioitua. Toimimme ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 laatujärjestelmien mukaisesti.