Haemme vakituiseen työsuhteeseen Harjavaltaan

Korjaamopäällikköä

Tässä vastuullisessa tehtävässä vastaat Valtasiirron huolto- ja varaosatoiminnoista. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on vankkaa kokemusta alalta ja työnjohdollista osaamista. Positiivinen ja ammattimainen työote takaa viihtymisesi meillä. Työssä edellytetään laaja-alaisesti työkoneiden ja niihin liittyvän tekniikan tuntemista.

Olet hyvä organisoimaan, saat hommat luistamaan etkä pelkää tarttua haasteisiin. Pidät omasta vastuualueestasi ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet päätöksentekokykyinen ammattilainen ja vastaat tekemisesi laadusta. Pystyt toimimaan ajoittaisessa kiireessä ja paineessa eikä hermosi petä kovassakaan paikassa. 

Saat ympärillesi osaavan ja kannustavan työtiimin tuen. Teemme parhaamme, että perusteellisen perehdytyksen jälkeen huomaat viihtyväsi talossamme. Maksamme osaamiseesi perustuvan palkkauksen ja huolehdimme ammattitaitosi pysymisestä alan kehityksen mukana. Otamme huomioon mahdolliset erityistarpeesi siirtyessäsi meille.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse Mika Niiniseltä. mika.niininen(at)talentcenter.fi puh. 040 7303327.

Jätä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti mutta viimeistään perjantaina 26.11.2021.

Valtasiirto Oy on logistiikka-alan johtava ammattilainen. Tarjoamme tehokkaita ja joustavia ratkaisuja teollisuuden sisäisiin ja ulkoisiin siirtoihin, korjaamo- ja huoltopalveluihin, trukki-, konepalveluihin ja maanrakennukseen sekä ulko- ja viheralueiden hoitoon ja puhtaanapitoon. Valtasiirron arvoja ovat luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys.

Vuodesta 2003 lähtien toimintamme on ollut laatusertifioitua. Toimimme ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 laatujärjestelmien mukaisesti.