Etsimme Harjavaltaan

Logistiikka-assistenttia

Millainen työ sinua odottaa?
Meille on tärkeää, että kumppaneidemme ulkoiset kuljetukset ja siirrot päätyvät määränpäähänsä luotettavasti sekä turvallisesti. Työssäsi vastaat kuljetuksiin liittyvistä päivittäisistä toimistotöistä: näitä ovat esimerkiksi laskutuksen, tilausten ja lähetyslistojen seuranta sekä käsittely. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Mitä toivomme sinulta?
Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, hyviä asiakaspalvelutaitoja, monipuolista IT-osaamista ja hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä onnistumista edesauttaa tarkka, omatoiminen ja joustava työskentelytyyli. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Olemme Suomen johtava teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan palveluihin erikoistunut yritys: Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi ja mahdollisuuden edetä urallasi. Valtasiirrossa työskentelet hyvähenkisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät edut.

Kysy lisää ja hae!

Jätä hakemuksesi viimeistään 17. syyskuuta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Vähänummi mikko.vahanummi@valtasiirto.fi

Valtasiirto on johtava teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan palveluihin erikoistunut yritys. Ratkaisemme teollisuuden logistiikkaan liittyvät haasteet aina tapauskohtaisesti, ammattitaidolla ja vuosien käytännön kokemuksella. Tarjoamme kumppaneillemme ratkaisevaa logistiikkaa.

Avoin työhakemus

Liitteen koko max. 2 Mt. Sallitut tiedostotyypit: .jpg, .jpeg, .png, .pdf, .doc, .ppt, .odt, .pptx, .docx, .pps, .ppsx, .xls, .xlsx