Valtasiirto Oy – teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan palveluihin erikoistunut yritys

Valtasiirto on teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan palveluihin erikoistunut yritys, jonka päätoimipiste on Harjavallassa. Valtasiirto työllistää n. 140 henkilöä toimipisteissään Länsi-Suomen seudulla.

Valtasiirto kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja yhdessä asiakasyritysten kanssa. Valtasiirron palveluihin kuuluvat ulkoiset ja sisäiset siirrot ja kuljetukset, ulkoalueiden hoito, korjaamo- ja huoltopalvelut sekä trukki-, konepalvelut ja maanrakennus. Tavoitteena on tuottaa asiakkaiden tuotantoon integroitavia palveluita sekä toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Valtasiirto on toiminut vuodesta 1999 lähtien vahvistaen koko ajan asemaansa kuljetusten vankkana osaajana. Erikoistunut kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat palveluiden ja ratkaisujen laadun.

Valtasiirron arvoja ovat luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys.

Valtasiirron synty

Valtasiirto on perustettu Outokumpu Harjavalta Metals Oy:n tukipalveluiden verkottumisprosessin tuloksena Harjavallassa, jossa yrityksen kumppaneina ovat Boliden Harjavalta Oy ja Norilsk Nickel Harjavalta Oy. Vuonna 2000 yrityksen toiminta laajeni Porin Kupariteollisuuspuistoon Luvata Pori Oy:n, Aurubis Finland Oy:n ja Cupori Oy:n tehdasalueille. Seuraavana vuonna Valtasiirto aloitti Kuparteollisuuspuistossa romun paalauksen ja leikkaamisen sekä lavojen tyhjennykset liittyen kuparin kuljetukseen.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvät työvälineet takaavat palveluiden ja ratkaisujen laadun.

Sertifioitu laatu toiminnan kriteereinä

Valtasiirron toiminta on laatusertifioitu jo vuodesta 2003 lähtien. Valtasiirron toimintajärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmästandardin, ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin sekä ISO 45001:2018 työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmästandardin vaatimukset.

Raideliikenne

Valtasiirrolla on raideliikenteen turvallisuuslupa ja  oikeus operoida tavaraliikennettä koko Suomen rataverkossa. Palvelu vastaa asiakkaiden kysyntään ja vahvistaa Valtasiirron asemaa asiakkaidensa luotettuna kumppanina. 

Nopea ja ammattitaitoinen kumppani

Valtasiirron arvoja ovat luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys. Yritys on oppinut toimimaan nopeissa sykleissä sekä tottunut toimimaan ja kehittämään prosessejaan kumppaneidensa tarpeiden mukaan. Henkilöstön koulutukseen ja kehitykseen panostetaan jatkuvasti.