Skip to main content

Porin Kupariteollisuus­puisto

Valtasiirto huolehtii kokonaisvaltaisesti Porin Kupariteollisuuspuiston sisäisistä kuljetuksista.

Lue lisää

Case: Porin Kupariteollisuuspuisto

Valtasiirto huolehtii kokonaisvaltaisesti Porin Kupariteollisuuspuiston sisäisistä kuljetuksista, joihin sisältyvät muun muassa trukkipalvelut, kuljetukset alihankkijoiden välillä, tuotelastaukset sekä kuljetukset Harjavallan toimipisteeseen.

Noin kolmasosa Valtasiirron toiminnasta vie kierrätys- ja ostokuparin käsittely, joka kattaa paalauksen, leikkauksen ja pakkaukset. Yrityksellä on kyseisiin tehtäviin omat raaka-aineen käsittelylaitteet. Myös Kupariteollisuuspuiston raaka-ainevaraston hallinnointi on Valtasiirron vastuulla.

Valtasiirrolla on alueella myös ajoneuvohuolto, jossa huolletaan niin oma kuljetuskalusto kuin asiakkaiden trukit ja autot. Kaiken kaikkiaan käytettävissä on Kupariteollisuuspuiston alueella 20 kuljetusyksikköä sisältäen trukit, pakettiautot, pyöräkuormaajat sekä traktorin materiaalinkäsittelykoneen ja romunkäsittelylaitteiden lisäksi.

Valtasiirron oma liikennetoimisto koordinoi alueen liikennettä ja hoitaa siihen liittyvät paperityöt.

Kuparinkäsittely hallussa

Pääosin Valtasiirto kuljettaa valanteita, kierrätys- ja ostokuparia sekä katodeita noin 250 000 tonnia vuodessa asiakkainaan Boliden, Cupori, Aurubis ja Luvata Pori.

Valtasiirto on kiinteä osa asiakkaan tuotantoprosessia. Yritys hoitaa vuosien saatossa kertyneellä asiantuntemuksellaan sisälogistiikan ja raaka-ainekäsittelyn ja vapauttaa kumppanin resurssit omaan ydintoimintaansa. Valtasiirto palvelee joustavasti asiakkaan toimintaympäristön muutoksia mukaillen.

Case Harjavallan Suurteollisuuspuisto