Skip to main content

Konserni

Valtasiirto-konsernin tarina

Lue lisää

Yli 20 vuotta kehitystä

Valtasiirto perustettiin vuonna 1999, kun silloisen Outokumpu Harjavalta Metals Oy:n sisäisten kuljetusten hoitamiseen etsittiin ulkoistuksen kautta kumppania.

Sellainen löytyi yrittäjä Jari Viidan luotsaamasta Valtasiirrosta.

Heti seuraavana vuonna Valtasiirron toiminta laajeni Harjavallan Suurteollisuuspuistosta myös Porin Kupariteollisuuspuistoon.

Valtasiirron toimintaa ovat aina sanelleet luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys. Vuodesta 2003 lähtien toiminta on ollut laatusertifioitua: toimintamme täyttää ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmästandardin, ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin sekä ISO 45001:2018 työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmästandardin vaatimukset.

Valtasiirron asiakkaat ovat maailman johtavia teollisuusalan yrityksiä, joten myös sisä- ja ulkologistiikan vaatimukset ovat olleet korkeita.

Vuosien saatossa Valtasiirto on kasvanut teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan palveluihin erikoistuneeksi ja arvostetuksi moniosaajaksi, joka työllistää noin 140 henkilöä toimispisteillään Länsi-Suomessa. Osaava henkilöstö on ollut Valtasiirron tärkein voimavara. Yhteistyön ja parempien vaikutusmahdollisuuksien kautta pyrimme luomaan yhteisöstämme entistäkin toimivamman, tehokkaamman ja turvallisemman.

Tulevaisuudessa tavoitteet ja ydinarvot pysyvät samoina kuin ennenkin: Valtasiirto kehittää omaa toimintaansa ja palvelujaan tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa, prosessimuutoksiin ja tuotekehityksen vaatimuksiin joustavasti vastaten.

Valtasiirto tarjoaa kumppaneilleen ratkaisevaa logistiikkaa.

Konsernin muut yhtiöt

Valtasiirto-konserniin kuuluvat

Yhteistyössä Viita-konserni