Skip to main content

Toimintatapamme

Ratkaisemme logistiikkaa, jottei sinun tarvitsisi.

Lue lisää

Syvä ymmärrys logistisista palveluista

Toimintaamme sanelee syvä ymmärrys logistisista palveluista: Kumppaneidemme tarpeiden ennakointi ja uusien innovatiivisten toimintamallien tarjoaminen ovat tekemisemme kulmakiviä. Integroidumme kiinteästi kumppaneidemme prosesseihin.

Tämä kaikki vaatii asiantuntemusta ja kokemusta, mitä meille on kertynyt jo yli 20 vuoden ajan ajalta. Henkilökuntamme korkea ja monipuolinen ammattitaito, sitoutuminen asiakaslupauksiin ja tavoitteisiin antavat huomattavan lisäarvon kumppaneidemme liiketoiminnalle.

Teemme teollisuuden sisä- ja ulkologistiikasta tehokasta, tuottavaa ja turvallista – niin ihmisten, yritysten kuin ympäristönkin kannalta.

Toimintamallimme

1

Tarve

Asiakas on havainnut tai me olemme havainneet asiakkaan toiminnassa tarpeen tietylle palvelulle, joiden avulla he voivat kehittää toimintaansa paremmaksi.
2

Kartoitus

Toimintaamme sanelee syvä ymmärrys logistisista palveluista: Selvitämme, miten toimintaa voidaan kehittää ja mitä uusia järjestelmiä voitaisiin hyödyntää. Tarpeiden ennakointi ja uusien innovatiivisten toimintamallien tarjoaminen ovat tekemisemme kulmakiviä.
3

Ratkaisusuunnitelma

Annamme asiakkaallemme ehdotuksen, miten logistinen haaste ratkaistaisiin ja toimintaa kehitettäisiin. Integroidumme aina kiinteästi kumppaneidemme prosesseihin. Uuden järjestelmän toimivuutta on mahdollisuus kokeilla testijaksolla.
4

Kumppanuus

Yli 20 vuoden ajan kertyneellä asiantuntemuksella ja kokemuksellamme annamme huomattavan lisäarvon kumppaneidemme liiketoiminnallemme. Teemme teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan tehokasta, tuottavaa ja turvallista – niin ihmisten, yritysten kuin ympäristönkin kannalta.

Ratkaisemme logistiikkaa, jottei sinun tarvitsisi.

Case Harjavallan SuurteollisuuspuistoCase Porin Kupariteollisuuspuisto

Valtasiirto on toiminut jo yli 20 vuotta Boliden Harjavallan sisäisen logistiikan vahvana tekijänä: joustavaa ja osaavaa tekemistä tiiviissä yhteistyössä.

Vesa TöröläBoliden

Yhteistyömme on todella hyvää. Valtasiirto tarjoaa joustavaa ja nopeaa palvelua. Arvostamme todella korkealle sitä avointa keskustelua, mikä välillämme on.

Marko UusitaloCupori

Valtasiirron kanssa meillä on pitkä ja hyvä kumppanuus, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Kaksi adjektiivia kuvaa Valtasiirron osaamista erinomaisesti: luotettava ja ammattimainen.

Jan ŠmrhaLuvata